Scrisoare de la extraterestrii!

"Va supun atentiei o scrisoare ce poate fi o confirmare a autenticitatii afirmatiilor din articol si totodata o provocare. Aceasta scrisoare adresata tuturor oamenilor a aparut pe internet fara a avea o adresa a expeditorului. Se gaseste postata aici si acolo.
Desi nu i se poate atesta validitatea, pot sa spun ca pare a fi o idee buna, are coerenta, este scrisa cu dibacie la un nivel de inteligenta si maturitate si recunosc in aceasta expunere un discurs serios, nontehnic si obiectiv. Nu contine tente rasiste/etnice si autorul are o foarte buna intelegere asupra limbajului si asupra psihologiei umane, cu toate ca pe alocuri gramatica difera de cea cu care suntem obisnuiti si are cateva greseli de exprimare. Cel mai important, nu se folosesc constructii imposibile sau alte cuvinte ce tin de jargonul religios sau New Age. Aceasta e o scrisoare simpla si la obiect, dupa cum veti vedea.
Drept urmare o postez si eu aici pentru voi, spre a o 'consulta' si spre a vedea cat poate creierul nostru sa inteleaga.
Afirmatia de baza a acestei scrisori este ca civilizatia umana se afla acum intr-o implozie, cadere libera din care nu se poate opri din launtrul sistemelor sociale actuale. Implozia va cauza o ruptura majora la toate nivelele umanitatii. Calea pe care merge umanitatea este o cale intunecata ce conduce la inrobirea populatiei umane intr-un mediu degradat si nesanatos, prin folosirea anumitor tehnologii distructive. Cei care ne conduc pe aceasta cale, multi dintre ei neintentionat, au marele avantaj al controlului resurselor si posibilitatea de a castiga in urma manifestarii dezechilibrelor ce ameninta umanitatea. Sunt multi ce vor alege calea eliberatoare, ei pot ajunge sa prevaleze daca ei INTELEG ALEGEREA si vor putea sa-si abandoneze frica, sentimentele de izolare si ignoranta referitoare la adevarata fata a lucrurilor.
Ideea din aceasta scrisoare e ca o aparitie in masa a navelor extraterestre pe cerurile planetei, in aceste momente, ar putea sa ajute umanitatea in a da la o parte valurile iluziei si minciunilor, ar putea sa clarifice multe dileme existentiale si ar putea sa fie catalizatorul ce va putea extrage mentalitati pozitive din vortexul social maladiv in care se afla si ar putea sa ne conduca spre urmatoarea faza de evolutie.
Principala intrebare in aceasta scrisoare este daca tu vrei ca navele extraterestre (ET) sa se ARATE astfel. Mesagerul extraterestru sugereaza ca un contact direct si unele schimburi culturale ar oferi posibilitatea de a depasi blocajele majore cu care umanitatea se confrunta la nivelul evolutiei sociale si culturale. ET argumenteaza ca baza mental/emotionala trebuie pregatita pentru un asemenea contact. Consimtamantul si asteptarea deliberata a unui asemenea contact trebuie sa se produca la nivelul intregii planete, altfel se risca o reactie in masa dictata de frica, aceasta facand posibila manipularea maselor de catre cercurile elitei, in mainile carora se va afla astfel puterea. ET sugereaza ca un raspuns mental clar, exprimat atunci telepatic, din partea fiecarui cititor va fi suficient in a le indica ET directia ce o vor da atunci actiunilor lor.
Cu toate ca raspandirea internetului devine o constanta universala de-a lungul acestui rastimp, ET cer ca aceasta scrisoare, sa fie transmisa in masa, sa fie tradusa si transmisa in intreaga lume. ET sugereaza ca aceasta sa se realizeze de la om la om, ignorand posibila utilizare a mass mediei. Iata scrisoarea. Ea nu este modificata in nici un fel de catre mine. Decideti singuri ce veti face mai departe."










Sursa: http://fymaaa.blogspot.com

Niciun comentariu: