BEYOND THE CUTTING EDGE - David Icke


"De la extraordinara lui trezire din anii 90 - 91, David Icke a fost într-o călătorie în jurul lumii și in interiorul său, pentru a afla Marile Răspunsuri, la Marile Întrebări: Cine suntem noi? Unde suntem noi? Ce facem noi aici? Cine controlează cu adevărat lumea, cum și de ce?
Toate cele 6 părți ale prezentării durează aproximativ 7 ore. Primele două părți prezentate astăzi durează 2 ore. Nicăieri în lume nu veți găsi o prezentare ca aceasta, în care așa de multe puncte sunt legate, în care să ni se prezinte o imagine de ansamblu atât de cuprinzătoare, în care este conectat ceea ce nu poate fi conectat, pentru a se forma astfel o țesătură de informații și cunoaștere ce ne poate elibera din sclavia colectivă în care ne aflăm din cauza puterilor ascunse în spatele guvernelor, băncilor, afacerilor, mass media și a tuturor celorlalte agenții de manipulare și control.

Care este conexiunea între istoria antică, 11 septembrie, războiul contra terorismului, Big Brother, acest coșmar orwellian în desfășurare și natura realității? Pare o întrebare ciudată pentru majoritatea oamenilor, dar în realitate noi suntem fundamental conectați așa cum ne revelează atît de clar și David Icke, care spune că :

" Fără a înțelege natura realității experimentate de noi și modul în care o creem, nu vom putea înțelege cu adevărat, nimic altceva."

Zeci de milioane de oameni de pe întreg mapamondul au intrat în contact cu informațiile prezentate de David Icke atât prin cărțiile sale cât și prin prezentările și dvd-urile sale, informații care se dovedesc, pe zi ce trece, tot mai reale și mai în concordanță cu experiența noastră cotidiană.

Așa că vă invităm să mergeți împreună cu el într-o călătorie incredibilă ...
DINCOLO DE LIMITE ..." - traducere și adaptare de aici http://www.davidickebooks.co.uk/index.php?act=viewProd&productId=66

Sursa:
http://fymaaa.blogspot.com




Un comentariu:

Anonim spunea...

Vă mulţumesc pentu traducere.
Din păcate, văd că este disponibilă doar prima oră (mai exact doar primele 59:30 minute) din cele 6 ore si 20 de minute, cît a durat prezentarea originală a lui David Icke.
Cînd dau clic pe partea a doua, observ că nu se poate nici descărca, nici viziona. Cred c-a apărut o eroare undeva. Se poate face ceva-n acest sens?
Mulţumesc încă o dată.