La Multi Ani! - Happy New Year!

6 comentarii:

sanda_victoria62 spunea...

La multi ani:) :) :) ,iti citesc cu drag articolele ....iti doresc ca noul an sa iti aduca sanatate bucurii si satisfactii depline in tot ceea ce faci:)

GabyS spunea...

Iti multumesc mult.
La multi ani!

do re mi spunea...

La multi ani !E minunat ca exista in Romania oameni ca tine care fac din pasiune ceea ce fac ,sa ne incanti si la anul cu articolele tale superbe .Sanatate si tot ce e mai inalt pentru sufletul tau iti doresc sa ti implineasca in 2010.

GabyS spunea...

Multumesc tuturor pt aprecieri si urari. Impreuna sper sa facem o lume mai buna (sunt sigur ca vom reusi) si sa aducem adevarul la suprafata. Ne asteapta vremuri mai dificile, dar va depinde de fiecare de felul cum le va intelege si le va infrunta. Anul 2010 va aduce cu siguranta multe dezvaluiri si noutati care pana acum ne-au fost ascunse. Eu voi face posiblul sa merg inainte atat cu blogurile, cat si cu emisiunea Dincolo de limite care va reveni cat mai curand intr-un format nou.
Doresc tuturor ca anul 2010 cat si urmatorii ani sa ne aduca linistea si pacea in suflet, armonie si iubire si nu in ultimul adevarul.
Sa facem tot posibilul sa avem puterea de a ierta pe toti si sa ne iubim si ajutam aproapele, caci pana la urma noi suntem UNUL. Dumnezeu sa ne ajute pe toti!
La multi ani!

mihaeladr spunea...

La multi ani cu sanatate!

Lary spunea...

La multi ani Gaby ! La multi ani tuturor. Love an Light !