Parapshilogia si Sefii de State



Un atac parapsihologic sau energo-informational se bazeaza pe emiterea unui fel de unde in spectrul de frecventa situat intre 4 si 13 hertzi, ce te poate influenta sa faci ceva anume, anihilandu-ti vointa, te poate imbolnavi sau chiar omori. Metodele folosite sunt influenta directa provocata de subiecti umani, un fel de 'magi' moderni (rusii fiind cei mai buni in domeniu), sau tehnologii avansate, respectiv aparate care produc unde ce influenteaza negativ organismul uman (la acest capitol primii fiind americanii).

Atacurile parapsihologice (numite si psihotronice, termen introdus de profesorul Zdenek Rojdak in 1973) pot fi contracarate prin actiunile altor specialisti in domeniu, care stiu cum sa asigure protectia sau cel putin sa scoata la timp persoana atacata din zona malefica.


'La summitul de la Bucuresti, cativa sefi de stat au cu siguranta propria protectie parapsihologica adusa de acasa. In primul rand, reprezentantii statelor care detin arma nucleara', ne-a spus general de brigada dr. Emil Strainu, consilier al Parlamentului Romaniei 'pe probleme de amenintari neconventionale si asimetrice', director al Centrului Special de Situatii si Cercetari Ufologie si Psihotronice. 'In momentul de fata, a fost depasita faza conflictelor clasice, cu tancuri, mitraliere si trupe, intrandu-se intr-o noua perioada, a unor operatiuni militare speciale denumite neconventionale sau a amenintarilor in care relatia agresor-tinta nu mai respecta raporturile obisnuite, incadrandu-se in zona conflictelor asimetrice. Cu alte cuvinte, nu mai primesti direct un pumn in fata, ca tinta, ci il primesti de la distanta, prin mijloace nemateriale, invizibile. In aceasta categorie se pot incadra tehnicile de agresiune de tip informational-energetic si agresiunile psihotronice', ne-a declarat generalul Emil Strainu.


Printre garzile de corp ale lui George W. Bush sunt si persoane cu puteri paranormale, specialisti NSA din Stanfort Research Institute. Statele Unite dispun in prezent de circa 6.000 de focoase nucleare, iar geanta pentru lansare se afla mereu la presedintele american, care trebuie protejat de posibile agresiuni energo-informatice care il pot determina sa le declanseze Rusia are 7.000 de bombe nucleare montate pe rachete. Acestea pot ajunge oriunde in lume in mai putin de o ora. Presedintele Vladimir Putin, care le are sub control, trebuie pazit de posibile atacuri psihotronice. Rusia are o unitate specializata impotriva agresiunilor energo-informatice denumita SSD.


In privinta situatiei Romaniei in acest domeniu, specialistul a fost transant: 'La ora actuala, in tara noastra nu exista in sistemul apararii nationale, sigurantei si ordinii publice nici o structura specializata care sa studieze si sa contracareze actiunile psihoenergetice. Exista si in tara noastra si tehnologie, si oameni pregatiti in domeniul psihotronic, la acelasi nivel ca in Occident. Din pacate, aceste resurse sunt concentrate doar in domeniul privat sau in mana unor grupuri de interese si de presiune, care le utilizeaza pentru propriile scopuri', a adaugat generalul Emil Strainu. Pentagonul are "arma cu raza telepatica"


Pentagonul a declasificat recent un raport ce dezvaluie planurile armatei americane de a se dota cu arme 'cu raza telepatica'. Raportul, numit 'Bioefectele unor arme non-letale', se refera la dispozitive ce ar putea utiliza microunde, laser si sunete, ar cauza inamicului febra, l-ar face sa 'auda voci', proiectand cuvinte direct in urechile oamenilor, sau care le pot afecta echilibrul.


Si Nicolas Sarkozy este pazit de paranormali. Franta detine 300 de focoase nucleare. Daca presedintele Frantei, care are codurile de lansare, ar fi tinta unor atacuri mentale, ar putea sa apese butonul nuclear fara sa-si dea seama.


Colonel prof. univ. dr. Constantin Teodorescu, profesor la catedra 'Sisteme informationale militare' de la Universitatea Nationala de Aparare 'Carol I', este primul doctor in stiinte militare de la noi, cu specializarea in 'razboi electronic'. Este, de asemenea, printre putinii militari care sustin necesitatea reluarii cercetarii si studiilor in domeniul psihotronic in Romania.


'La noi nu mai exista astfel de preocupari, din pacate, desi in anii 70- 80 eram pe locul 4 in lume in domeniul actiunilor psihotronice. Gama aparatelor si metodelor inventate pe plan mondial este impresionanta, de la cele pentru modificarea undelor cerebrale de la distanta sau de control, tot de la distanta, a sistemului nervos al unui organism viu pana la cele de modificare a starilor la nivel mental, emotional si fizic ori cele pentru obtinerea starilor de constiinta dorite sau chiar pentru modificarea constiintei. Principiul de actiune se bazeaza pe transmiterea unor informatii pe o anumita banda de frecventa catre o persoana sau un grup-tinta, ce poate induce starile dorite de catre cel care le transmite', spune colonelul Teodorescu. El face demersuri pentru introducerea in programa scolara a unui curs post-universitar de psihotronica, 'de actiune energo-informationala', care sa creeze baza necesara de specialisti in acest extrem de putin cunoscut domeniu, pentru armata.

Sursa: esoterism.ro

Niciun comentariu: