Meditatia si geometria sacra


Poate multi dintre noi, cei care stam la oras am simtit o oarecare tristete privind cladirile ce domina peisajul citadin. Aceasta senzatie are un motiv bine intemeiat, dar, este mai mult decat pare la prima vedere. Am avut acum cativa ani o viziune din alte timpuri in care cladirile aratau cu totul altfel, semanand mai degraba cu niste sfere suspendate. Atunci nu am inteles despre ce este vorba, dar, multumita unui material venit de la Sananda multe au fost elucidate.

Ceea ce va fi revelat aici are legatura cu piramidele din Egipt (si din alte locuri). Foarte multa lume este fascinata de piramide dar nu isi poate explica de ce. Universul este alcatuit din forme statice ale constiintei si forme dinamice. Formele statice au anumite functii si sunt manifestate de formele geometriei sacre. Acestea sunt configuratii electomagnetice eterice ce nu pot fi vazute cu ochiul liber.

Formele materiale ale geometriei sacre sunt rezonatori 3D ale campurilor geometrice eterice. Formele dinamice (precum spirala si fractalii) reprezinta constiinta care evolueaza. Interactiunea intre formele dinamice si cele statice este cea care manifesta Universul si constiinta ce evolueaza in el. Sferele de Lumina au descris pe scurt aceste procese intr-un mesaj mai vechi (Accesare dimensiunilor Universului)

Formele cubice ale cladirilor noastre nu sunt rezonatori ai campurilor eterice geometrice sacre si nu incurajeaza energiile Ascensiunii si dinamicii constiintei. Energiile eterice ce interactioneaza cu formele cubice tind sa stagneze si sa se cristalizeze in structura cubica. Oamenii care locuiesc in astfel de cladiri (majoritatea covarsitoare dintre noi) tind sa fie hipnotizati si inscrisi intr-un ciclu infinit de procese repetitive. Asta daca nu au un spirit viu si puternic si nu ies des din "cutia" in care locuiesc... Atunci de ce locuintele cubice, paralelipipedice sau de forme rectangulare domina planeta ? Exista si motive de simplitate si economice dar exista si influente externe ce s-au manifestat de-a lungul istoriei zbuciumate a omenirii. A existat preferinta ca oamenii sa ramana blocati intr-un sistem de dominatie si control.



O forma mult mai prietenoasa cu energiile fluide ale Spiritului, cu energiile Ascensiunii este piramida cu 4 fete (tetraedronul). Energiile sunt insa atat de fluide incat cel care ar locui intr-o casa sub forma de tetraedron ar putea sa isi piarda impamantarea. In acest caz, cu totii stim, este greu sa mai relationezi cu realitatea pamanteasca, ceea ce, desigur, nu este de dorit (inca). Atunci, care ar fi o forma de locuinta mai potrivita ?

Ei bine, este piramida cu 5 fete (4 fete triunghiulare si baza patrat, precum piramidele de la Giza). Aceasta asigura accesul liber al eneriilor Ascensiunii prin singularitatea aflata in varf, dar si impamantarea prin baza sub forma de patrat. Cu toate acestea, o locuinta sub forma de piramida poate coplesi energetic pe cei care nu sunt suficient de pregatiti pentru ascensiune. Si atunci, care ar fi solutia ?



Domurile Geodezice. Acestea sunt foarte eficiente din multe puncte de vedere pamantesti si permit si curgerea energiilor fluide ale evolutiei constiintei. Ele ar putea reprezenta o solutie pentru comunitatile viitorului, imbinand eficienta din punct de vedere ai parametrilor unei locuinte cu incurajarea evolutiei spirituale. Puteti cauta pe internet mai multe informatii despre domuri.



Bun, dar ce legatura are aceasta cu meditatia ? Ei bine, o meditatie facuta intr-o piramida (de exemplu) conecteaza mult mai usor sufletul cu dimensiunile inalte. Cine are posibilitatea sa intre intr-o piramida (chiar sa isi construiasca singur), poate beneficia de aceasta facilitate. Acum, desigur, nimeni nu trebuie sa dispere ca sta intr-un bloc sau casa cubica. Doar ca este un pic mai greu pentru energiile inalte sa patrunda acolo. Multi cunosc efectul de piramida. De aceea, se recomanda sa folosim formele geometriei sacre in meditatie. Fie ca ne construim sau cumparam o piramida, fie ca vizualizam in timpul meditatiei ca suntem intr-o piramida. Este un domeniu de explorat in perioada urmatoare si va fi revizitat.

Sursa: iluziarealitatii

Niciun comentariu: