Navele eterice ale Confederatiei Galactice


Un material foarte interesant preluat de pe blogul Ganduri din Atlantida:
Ai multumesc pe acesta cale autorului ca mi-a dat permisiunea de a posta si eu acest material cat si pentru faptul ca ne aduce la cunostinta asemenea informatii deosebite.

"As vrea sa incep prin a va impartasi o serie de intalniri ale mele cu fiinte provenite din alte parti ale Galaxiei noastre, pe nave de natura eterica, fiinte alaturi de care am participat la cursuri tinute pe astfel de nave, si care mi-au dezvaluit si alte informatii despre Univers. Primul meu contact cu o astfel de nava a fost in urma cu ceva timp, in timpul unei meditatii mai lungi, in care in mod constient si voit am fost preluat, la modul nefizic, pe o astfel de nava, unde prima fiinta intalnita a fost un umanoid cu parul de o nuanta albastru-inchis (la fel si hainele, de altfel simple si comode) care mi s-a prezentat ca fiind un genetician din zona constelatiei Orion. Un lucru de mentionat este ca aceasta fiinta (si toate celelalte care le-am intalnit ulterior) comunicau prin telepatie, fara sa se foloseasca de gura. Mi s-a zis ca mintea mea traducea vibratia primita sub forma unor cuvinte inteligibile.

Senzatia de a fi pe o astfel de nava mi s-a parut a fi foarte placuta, caci nu mai simteam prezenta corpului meu fizic, ci mai degraba senzatia unei invaluiri cu o mantie foarte calda, parca plutind mai degraba, decat pasind pe acolo. Coridoarele navei luminau puternic, peretii parand a fi semi-fizici, facuti din miliarde de particule foarte mici, care vibrau la aceeasi rata, de parca materialul acela ar fi fost un fel de ceata foarte luminoasa. Cand paseam, senzatia pe care o simteam in talpi era foarte moale, de parca as fi calcat pe gelatina. Un lucru ciudat era ca nu mai simteam nevoia sa respir, desi sunt sigur ca trupul meu continua sa respire. Acel genetician mi s-a prezentat sub un nume care m-a rugat sa nu-l mentionez. Mi-a spus ca el face parte dintr-un grup de astfel de geneticieni care au sosit sa ajute oamenii de pe Pamant in trecerea spre Noua Energie, care incepe sa afecteze tot mai mult planeta si pe toate fiintele de aici. Mi-a aratat intr-una dintre incaperile de pe acea nava (care mi-a spus ca este unul dintre laboratoarele in care lucreaza), sub forma holografica, secvente din ADN-ul nostru fizic ce urmeaza sa fie modificate pentru a ajusta vehiculele noastre pamantene (corpurile fizice) sa reziste la vibratia din ce in ce mai mare a campului energetic al Terrei.

Cand l-am intrebat cum se va face asta, mi-a zis ca el incearca sa se exprime in termeni pe care mintea mea sa-i poata intelege, dar nu poate sa explice intreg procesul pentru ca este complex si lipsesc multe cuvinte care sa defineasca operatiuni pe care ei le fac asupra noastra. Mi-a aratat cum se leaga ADN-ul fizic de un astfel de cod energetic pe care el l-a numit tot ADN dar cu traducerea de Algoritm Divin Numeric, prin Legea Corespondentei, ADN-ul fizic fiind proiectia celui subtil. Mi-a mai spus ca sunt o multime de astfel de ingineri geneticieni din Orion care lucreaza cu grupuri de oameni de pe Pamant, oferindu-le meditatii si exercitii care sa le permita o mai usoara si mai rapida transformare a ADN-ului lor, precum si dispozitive ce pot fi realizate fizic, care sa permita astfel de ridicari de vibratii ale corpului fizic (si nu numai) prin intermediul puterii cristalelor si a unor cunostinte de geometrie sacra, pe care acest genetician mi-a numit-o si en-thwa el, care in traducere aproximativa inseamna “la baza Creatiei”, cunostinte care de altfel mi-a spus ca au fost folosite si la construirea marilor piramide din Egipt. Geneticianul mi-a explicat si faptul ca toate navele eterice ale lor sunt construite dupa aceleasi principii ale geometriei sacre, functionand dupa o ordine superioara precum niste fiinte. Cu alte cuvinte, navele lor sunt vii. In acea clipa, a pornit o alta holograma care-mi arata o reprezentare schematica a navei pe care eram. Mi-a spus ca in centrul navei (care avea o forma relativ circulara) se afla un nucleu format dintr-un cristal mare care vibreaza pe diferite game, cu ajutorul carora se deplaseaza prin spatiu, cristal in interiorul caruia exista o fiinta ce controleaza intreaga nava, si la care sunt conectati “pilotii” navei, cu care comunica pe cale mentala. Procesul prin care functioneaza nava il voi descrie intr-un articol viitor. Ideea de baza in aceasta prima intalnire a fost sa inteleg ca aceste fiinte lucreaza de mult timp in sfera Pamantului, fiind acolo de multe milenii, avand grija de evolutia noastra aici indiferent daca noi credem sau nu in ele sau daca stim de existenta lor. Dar cum suntem intr-o perioada de tranzitie ale energiilor planetare, este nevoie sa incepem sa lucram constienti impreuna cu ei pentru ceea ce este pana la urma, binele nostru ca fiinte spirituale.


În urma unor contacte cu tehnicieni orionieni din Confederaţia Galactică, mi s-a propus să vă ofer câteva informaţii despre construcţia navelor eterice cu care aceştia călătoresc şi câte ceva despre cum pot fi înţelese aceste dispozitive vii de către noi.

Primele lucruri care trebuie să le ştim despre ele este că substanţa din care sunt alcătuite reprezintă o condensare a unor vibraţii mentale ale celor care le construiesc. Mai precis, ceea ce noi numim Mental, pentru aceşti constructori reprezintă mâinile şi uneltele necesare asamblării unei nave eterice. Procesul este destul de complex şi nu merită descris în detaliu aici. Dar totul începe de la nucleul central în care se plasează o fiinţă. Acest “pilot” central nu are o formă bine definită, este doar o conştiinţă aflată în centrul unui cristal eteric care practic este conectat prin ceva asemănător cu nervii noştri (în principiu) la toate funcţiile navei. Cu alte cuvinte, fiinţa-pilot centrală reprezintă “creierul” navei. Acum, pentru a fi înţeles mai clar principiul de “cristal eteric”, nu trebuie să vă imaginaţi un cristal în forma în care există pe Pământ. Mineralele cristalizate sunt de fapt o proiecţie fizică a cristalelor eterice, cristale care pot fi create şi modelate în foarte multe feluri, chiar şi fără să aibă vreo proiecţie fizică. Voi dedica un articol şi descrierii cristalelor eterice pentru o mai bună înţelegere a conceptului.

Gradul de conştiinţă al acestor fiinţe aflate în cristalele respective este unul pe cât de simplu, pe atât de elevat. Probabil nu ne este cu putinţă să înţelegem cu minţile noastre ce putere mentală şi spirituală au astfel de fiinţe, pentru a putea conduce şi coordona o navă eterică, nave care dacă ar fi transpuse în plan fizic, ar depăşi dimensiuni de zeci de kilometri. Pe lângă această fiinţă-pilot centrală, există şi coordonatori ai navei care pot să fie priviţi în felul ofiţerilor pământeşti, care transmit informaţiile necesare fiinţei-pilot, tot pe cale mentală, telepatică. Trebuie să înţelegeţi că mentalul are un rol foarte important în operarea acestor dispozitive vii, însăşi substanţa din care sunt alcătuite reacţionând la indicaţiile mentale ale celor care o pilotează. Nu există lucruri de genul manetelor sau butoanelor pe ele, totul fiind condus de o ordine/ierarhie bazată pe capacităţile mentale ale fiecăruia. Şi totuşi, cum se deplasează ? Ce mijloc de propulsie au navele ? Pentru a putea explica asta trebuie pătruns într-o formă de fizică superioară, dar pentru a nu introduce detalii prea complicate aici, putem înţelege propulsia prin a înţelege translaţia eterica, un procedeu care transportă toate particulele navei şi al ocupanţilor din aproape în aproape, cu viteze incredibil de mari (superioare vitezei luminii cunoscută nouă). Toata această tehnologie este însă destul de depărtată de nivelul uman de dezvoltare.

Ca o menţionare, navele eterice mari, “navele-mamă” ca să folosesc un termen împrumutat din literatura science-fiction, nu pot fi detectate de instrumente umane. Dar navele mai mici uneori se apropie ca şi vibraţie de spectrul vibraţional fizic, astfel devenind vizibile temporar, sub forma unor discuri sau sfere de lumină care, “culmea” nu pot fi atinse de proiectilele umane. De ce ? Pentru că tot ceea ce vedem acolo este mai degrabă o reflexie fizică a adevăratei nave care nici nu poate fi localizată cu exactitate ca fiind ACOLO.

Pentru a putea înţelege totul mai bine, trebuie sa lăsăm graniţele imaginaţiei noastre să se deschidă. Doar pentru că vi se pare incredibil sau imposibil să existe astfel de nave undeva în spaţiu, gândiţi-vă cât de SF le-ar fi părut celor din Egiptul Antic să vadă nişte avioane moderne sau un aparat de radiografiat… Şi totuşi aceste aparate moderne sunt foarte reale şi există. Ar trebui să începem să gândim dintr-un punct de vedere superior şi să reuşim să facem loc în minţile şi sufletele noastre şi existenţei acestor fiinţe şi dispozitive.

Treptat vom ajunge să primim dovezile necesare pentru a crede în aşa ceva şi să fim accesaţi de ele pentru a putea să le înţelegem mai bine, să le cunoaştem, să devenim parte din procesul de transformare la care participă şi ele."

Un comentariu:

lary spunea...

Foarte interesant, abia astept noi informatii. Numa bine!