NASA confirmă că de Pământ se apropie o navă extraterestră!?


Autorităţile de la NASA au raportat faptul că un obiect artificial se apropie de Pământ din spaţiul extraterestru, fiind mai degrabă de origine artificială decât un asteroid, anunţă site-ul The Daily Galaxy.

Obiectul, denumit 2010 KQ, a fost detectat de observatorul Catalina Sky Survey la începutul lui mai 2010 şi a fost urmărit de Serviciul de urmărire a asteroizilor al NASA, situat în Jet Propulsion Laboratory din California. Observaţiile făcute de astronomul S.J.Bus, folosindu-se de telescopul NASA în infraroşu de la Mauna Kea (Hawaii), indică faptul că toate caracteristice spectrale ale lui 2010 KQ nu se potrivesc cu cele ale vreunui asteroid, iar magnitudinea sa absolută (28,9) sugerează faptul că el măsoară doar câţiva metri în dimensiune.

Obiectul nu a avut propulsie în timpul în care a fost sub supraveghearea NASA. Totuşi, experţii cred că acest obiect trebuie să se fi folosit de propria putere, dat fiind poziţia şi velocitatea sa. Experţii susţin faptul că acest obiect trebuie să fie o navă spaţială, sau o bucată din ea, ce a făcut parte dintr-o misiune interploanetară din trecut, iar acum se reîntoarce pe Pământ.

Sursa: www.lovendal.net

6 comentarii:

The One spunea...

Si uite asa incepe toata inscenarea ... Capul sus fratilor! Sa nu va lasati pacaliti de ceea ce urmeaza sa se intample ...

GabyS spunea...

Poate da, poate nu...
Dar e important sa fim foarte atenti.
Sunt doua variante cred eu, sa ni se pregateasca o mare inscenare sau pur si simplu sa urmeze sa se intample ceva de genul... si "ei" sa fie depasiti de situatie...

Numai bine!

Unknown spunea...

In stirea originala se detaliaza ca, de fapt, obiectul a trecut deja prin dreptul pamantului si va mai reveni peste multi ani si ca, datorita traiectoriei si dimensiunilor sale, astronomii au stabilit ca, cel mai probabil, este vorba despre o parte dintr-un vehicul spatial folosit in trecutul nu prea indepartat in programele de cercetare spatiala din secolul 20, de catre civilizatiia noastra actuala, terestra.... Asa ca, desi ne-ar placea sa fie mai mult decat atat, se pare ca in cazul asta nu e! N-are rost sa ne pacalim atunci cand nu e cazul, noi stim ca la un moment dat vom avea de-a face si cu "the real thing", asa ca de ce sa ne amagim cand nu trebuie? Oricum, Gabi, multumesc pentru postari, le urmaresc cu interes, dar sa fim atenti sa nu ne amagim. Noi stim ca adevarul va iesi la iveala, si e cu atat mai important sa nu dam apa la moara altora, care au o viziune mai putin deschisa la astfel de variante.

Anonim spunea...

Cred ca ar fi interesant sa cititi si comment-urile la post-ul lui lovendal,sau macar articolul original;asa incepe articolul de la nasa

"Small Near-
Earth Object Probably a Rocket Part

May 27, 2010
..........." deci nici vorba de fragmente de nava extraterestra!

GabyS spunea...

Multumesc pt comentarii si pareri!

Anonim spunea...

Eu iti multumesc,pentru postarile tale,si pentru ca de fiecare data,accepti si parerile "pro" si pe cele "contra"!Numai bine!