Matricea Divina - Gregg Braden (1)


20 de chei pentru crearea realitatii...

1. Matricea divina este recipientul care contine universul, puntea dintre toate lucrurile si oglinda care ne arata ce am creat.
2. Orice lucru din lumea nostra este conectat cu orice alt lucru.
3. Pentru a avea acces la forta universului insusi, trebuie sa ne vedem pe noi insine ca fiind o parte a lumii, mai degraba decat ca fiind separati de aceasta.
4. Cand ceva a fost unit, el este conectat intodeauna, indiferent daca ramane sau nu legat la nivel fizic.
5. Actul de a ne concentra constiinta este un act de creatie. Constiinta creeaza!
6. Cu totii avem toata puterea de care avem nevoie, ca sa cream toate schimbarile pe care alegem sa le cream! Detinem toata puterea de care avem nevoie, ca sa cream toate schimbarile pe care alegen sa le cream!
7. Obiectul pe care ne concentram atentia constienta devine realitatea lumii noastre.
8. Nu este suficient doar sa spunem ca alegem o noua realitate!
9. Sentimentul este un limbaj pe care il intelege Matrica Divina. Simtiti-va ca si cum obiectivul vostru ar fi deja atins si rugaciunea voastra si-ar fi aflat deja raspuns.
10. Nu orice sentiment este potrivit. Sentimentele care creaza trebuie sa fie in afra ego-ului si sa nu emita judecati.
11. In viata noastra trebuie sa devenim exact lucrurile pe care alegem sa le experimentam ca fiind lumea noastra.
12. Nu suntem limitati de legile fizicii, asa cum le cunoastem astazi.
13. Intr-un “ceva” holografic, fiecare bucatica din acel ceva oglindeste intregul care inseamna acel ceva.
14. Holograma cu conexiuni universale a constiintei ne asigura ca exact in momentul in care ne cream dorintele si rugaciunile, acestea sunt deja primite la destinatie.
15. Prin holograma constiintei, cea mai mica schimbare in viata noastra este reflectata peste tot in lumea noastra.
16. Numarul minim de oameni necesar pentru a “da startul” unei schimbari in constiinta este - radical din 1% - dintr-o populatie.
17. Matricea Divina oglindeste in lumea noastra relatiile pe care le cream in contextul credintelor noaste.
18. Radacina experientelor noastre “negative” poate fi redusa la una dintre cele trei frici universale (sau o combinatie a lor)
a. frica de abandon
b. sentimentul de nevrednicie
c. lipsa de incredere
19. Adevaratele noastre credinte sunt reflectate in cele mai intime relatii pe care le avem
20. Trebuie sa devenim in viata nostra, exact lucrurile pe care alegem sa le experimentam in lumea noastra.
..........................................................................................

"Daca particulele din care suntem facuti pot sa comunice instantaneu una cu cealalta, sa existe in doua locuri in caelasi timp, sa traiasca in prezent si in viitor in acelasi timp si chiar sa schimbe istoria, prin alegeri facute in prezent – atunci si noi putem sa facem acelasi lucru, Singura diferenta intre acele particule izolate si noi este ca noi suntem facuti dintr-o gramada de astfel de particule, tinute laolalta deinsasi puterea constiintei.
Misticii din vechime i-au amintit inimii noastre, iar experimentele moderne i-au demosnstrat mintii noastre ca forta care este cea mai puternica din univers traieste in fiecare dintre noi. Si acesta este chiar marele secret al creatiei: puterea de a crea in lume, ceea ce ne imaginam in credintele noastre. Desi, poate suna prea simplu ca sa fie adevarat, cred ca universul functioneaza exact in acest mod.
Cand poetul sufi, Rumi, observa ca ne este frica de propria noastra nemurire, poate ca se referea la faptul ca ceea ce ne inspaimanta cu adevarat este, de fapt, puterea noastra de a alege nemurirea. Asa cum initiatii lui Christopher Logue au descoperit ca tot ce le trebuia ca sa zboare era un mic ghiont, poate ca tot ce ne trebuie este o mica modificare a punctului de vedere, ca sa ne dam seama ca suntem arhitectii lumii si ai destinului nostru, artisti cosmici care ne exprimam credintele launtrice, pe panza universului. Daca putem sa ne amintim ca suntem atat opera de arta, cat si artistul, in acelasi timp, ne putem aminti si ca suntem atat semintele miracolului, cat si miracolul insusi. Daca putem sa facem aceasta mica modificare, atunci suntem deja vindecati, in Matricea Divina."

Urmariti primele 2 parti ale unui interviu a lui Gregg Braden despre Matricea Divina:
In curand voi publica si urmatoarele 3 parti traduse.
Multumiri speciale lui Cris pentru amabilitatea de a traduce aceste clipuri si nu numai!



2 comentarii:

Mihaella Gheorghiu spunea...

Super!cu siguranta constienti fiind de aceste aspecte ne putem schimba si atunci vom vedea schimbare si in exterior.

Anonim spunea...

Deosebit!
Am obţinut în câteva minute răspunsuri pe care le căutam de demult şi o imagine mult mai integrată asupra lumii si a ceea ce suntem noi. Nu cred că este întâmplător.
Pe de altă parte mă uit în jur şi văd atâta răutate, minciună, hoţie, ignoranţă.... Cred că o să avem mult de lucru pentru a obţine un efect palpabil dar cred că cei cu potenţial benefic se vor înmulţi curând!