Gene extraterestre în ADN-ul uman!?




O echipa de oameni de stiinta din mai multe tari, care lucreaza la Proiectul Genomului Uman, afirma ca a descoperit gene extraterestre in ADN-ul uman.

O echipă de cercetători care a participat la proiectul de decodare a genomului uman (Human Genome Project) a observat că 97% din secvenţele non-codante ale ADN-ului uman sunt de origine extraterestră, arată un studiu publicat în revista The Canadian.

Genomul uman conţine 3 miliarde de baze, dar numai 40% din acestea sunt organizate ca gene, restul fiind sub forma de ADN-silenţios (junk DNA), care nu codifică aparent nimic. Studii recente au arătat faptul că acest "ADN tăcut" este conservat de milioane de ani, fiind comune tuturor organismelor vii de pe Pământ, de la mucegaiuri, la peşti, inclusiv la mamifere şi oameni. Acestea sunt versiuni „defecte” ale genelor normale funcţionale care se regăsesc si în genomul uman, fiind evaluate la 30.000. Deoarece aceste secvenţe ocupă o mare parte din genomul uman, se poate spune că majoritatea materialului genetic uman este de origine extraterestră, după cum afirmă profesorul Sam Chang, conducătorul grupului.

Profesorul Chang a înaintat ipoteza că "o formă de viaţă extraterestră superioară a fost implicată în crearea vieţii şi plantarea ei pe diferite planete". El indică faptul că "ceea ce se observă la ADN-ul uman este un program care constă din două versiuni: un cod mare şi un cod bazal. Primul lucru este că programul complet nu a fost scris pe Pământ, aspect verificat prin decodarea genomului uman. Al doilea aspect este că genele prin ele însele nu sunt suficiente pentru a explica evoluţia; trebuie să mai fie ceva în acest joc". Astfel, Sam Chang a ajuns la concluzia că …"evoluţia nu este ceea ce credem că este".

Oamenii de stiinta sustin ca ipoteza este foarte aproape de a se adeveri. Ei spun ca genele se gasesc in ADN-ul oricarei forme de viata de pe Pamant, insa in cazul oamenilor "doza" este mai mare decat la celelalte specii.

Exista multe intrebari la care cercetatorii nu au gasit inca raspunsuri. Una dintre ele se refera teoria evolutiei care nu explica de ce specia umana a parcurs un drum asa de scurt fata de celelalte specii care s-au dezvoltat mult mai lent pe scara evolutiei.

Teoria evolutiei nu explica nici de ce creierul speciei umane s-a triplat intr-o perioada scurta de timp si cum s-a dezvoltat aproape peste noapte „civilizatia“. Si veriga lipsa din evolutia speciei umane ridica serioase intrebari, scrie scienceray.com.

Grupul de cercetatori crede ca ADN-ul extraterestru a fost „plantat“ de mai multe ori in interiorul celulelor noastre, in mai multe perioade ale evolutiei umane, ceea ar fi permis speciei umane o dezvoltare mult mai rapida fata de celelalte vietuitoare.

Echipa de cercetatori este formata din oameni de stiinta din mai multe tari: Marea Britanie, Franta, Japonia, Germania si China, iar Proiectul Genomului Uman a fost inceput in anul 1989 in SUA.


2 comentarii:

Admin, Romania Megalitica spunea...

Este pentru mine un FAPT COMUN, sa citesc de ceva TIMP, cu regularitate, POSTARILE tale de EXCEPTIE! Multumesc pentru eforturile pe care le faci, pentru informatiile pe care le promovezi!

Anonim spunea...

probabil exista gene "extraterestre" in om, daca prin "extra(terestru) se intelege Dumnezeu, toata ostirea cereasca si ingerii cazuti inainte de aparitia omului. altel probabilitatea intrinseca a unei civilizatii extraterestre avansate in intregul univers vizibil este NULa. posibilitatea existentei acestei ipotetice civilizatii 1. contrazice Biblia, dar si alte scrieri din alte religii si 2. sfideaza logica. ecuatia green bank are prea multe variabile pt a fi luata in serios.