OZN-uri deasupra Londrei!?


Câţiva trecători s-au adunat lângă clădirea postului BBC Radio 1 din Great Portland Street din cartierul West London, pentru a urmări acest "spectacol", pe care l-au filmat pe telefoanele lor mobile, scrie Mediafax.

În textul care însoţeşte înregistarea, autorul ei afirmă: "Mi-a luat peste o săptămână ca să le prind, dar în cele din urmă am reuşit să filmez aceste creaturi într-o zi senină şi chiar să fac câteva planuri apropiate cu ele. Se pare că ele atrag un public destul de numeros atunci când apar. Poate cineva să îmi explice ce sunt aceste lumini?".

Imaginile arata cateva discuri luminoase de mici dimensiuni zburand la mare altitudine, in timpul zilei, deasupra Londrei.
Pe fondul albastru al unui cer aproape senin, cinci astfel de obiecte au fost filmate in timp ce se indreptau in mare viteza - toate in aceeasi direcţie -, inainte de a disparea in spatele unui nor.
Un disc stralucitor mult mai mare a aparut la un moment dat din spatele aceluiasi nor. Acest disc a planat incet intr-un cerc strans, in timp ce alte mici discuri treceau pe langa el, zburand cu mare rapiditate in aceeasi directie ca si primele. Dupa cateva momente, discul cel mare a disparut la randul sau in spatele aceluiasi nor.
Misterioasa "nava-mama" a revenit pentru scurt timp, iar apoi a disparut definitiv.



Un comentariu:

Dana spunea...

E,,absurd,,,si imposibil,,sa credem ca suntem singurii,,,in acest Imens Univers//// oricat de greu am accepta..