Un obiect neidentificat s-a prăbuşit în Siberia...


O calotă metalică cu o greutate de 200 de kilograme, ce provine dintr-un obiect spaţial neidentificat, s-a prăbuşit în apropiere de un sat din Siberia şi este examinată în prezent de experţii ruşi din domeniul aerospaţial.

Localnicii spun că obiectul metalic - ce are forma unui uriaş coş de gunoi - a căzut din cer, însă, pe baza primelor cercetări, experţii ruşi au afirmat că obiectul nu provine nici de la o rachetă spaţială, nici de la o rachetă de luptă, informează dailymail.co.uk.

Obiectul se află de acum sub supravegherea poliţiei ruse, întrucât interesul pentru acest "vizitator" din spaţiu a devenit tot mai puternic în ultimele zile.

Cântărind circa 200 de kilograme şi având o înălţime de doi metri, localnicii au fixat obiectul într-o remorcă şi l-au adus în satul Otradnensky din Siberia.

"Obiectul descoperit nu are legătură cu tehnologia spaţială. O concluzie va fi formulată după o analiză detaliată a obiectului, realizată de experţi", a anunţat agenţia spaţială rusă Roscosmos.

Obiectul, alcătuit parţial din titan, s-a prăbuşit în apropiere de satul Otradnensky, aflat la 3.600 de kilometri de Moscova.

Presa rusă a anunţat în ultimele zile că "fragmente dintr-un OZN" au fost descoperite într-o pădure siberiană.

Localnicii au auzit un sunet ciudat în această zonă împădurită din Siberia, în luna decembrie. Descoperirea a fost raportată abia duminică poliţiei locale, care a alertat imediat autorităţile de la Moscova.

Iuri Bornyakov, directorul serviciului de urgenţe din localitatea Kuibyshevski, din districtul Novosibirsk, a spus: "Am măsurat nivelul de radiaţie din apropiere şi din interiorul obiectului. Nu am descoperit niciun fel de radiaţie".

Un comentariu:

Agentii imobiliare spunea...

e inceputul unei noi ere :)