Va prezint un documentar despre evenimentele de la 11 septembrie, bazat pe cartea „Zero. De ce versiunea oficiala despre atacul de la 11 septembrie este un fals” de Giulietto Chiesa.
In ciuda nenumaratelor dovezi care demasca evidenta conspiratie de la 11 septembrie, cabala oculta merge linistita mai departe si foarte putini oameni au curajul sa vorbeasca deschis de acest subiect, dovedindu-se inca odata, cat de lasa este omenirea.
„Cainii latra, ursul merge mai departe„ ... din pacate.
Consideram aceste evenimente ca fiind punctul de plecare pentru orice investigator incepator onest al teoriilor conspiratiei, pentru a intelege dimensiunea extrem de adanca si complexa a caracatitei intunecate ce conduce din umbra, aceasta lume.
Nu o sa mai intram in detalii. Am postat pe blog numeroase documentare si articole care analizeaza pe toate partile aceste evenimente, demascand in detaliu oribila conspiratie. In acest sens va invitam sa studiati cu atentie Categoria 11 Septembrie 2001.
Iata cateva idei despre cartea si documentarul cu acelasi nume:
„Atentatele din 11 septembrie 2001, asupra Turnurilor Gemene din New York, au reprezentat o premieră absolută chiar şi pentru lumea teroriştilor: ele au putut fi urmărite, în timp real, pe micile ecrane din întreaga lume.
Impactul lor a fost amplificat de trăirile oamenilor obişnuiţi - care au asistat înmărmuriţi la căderea Turnurilor Gemene şi la moartea atâtor oameni nevinovaţi - şi de valul imens de solidaritate ce a urmat.
Când emoţia a lăsat loc raţiunii, au apărut zeci şi sute de întrebări care au pus sub semnul îndoielii versiunea oficială a comisiei de anchetă.
Iată de ce, 15 cercetători de diverse naţionalităţi, au avut răbdarea, dar şi curajul, să adune între coperţile acestei cărţi o mare cantitate de date care sugerează că tot ce ni s-a spus până acum despre atacurile din 11 septembrie 2001 este o mare minciună. Pentru a ajunge la adevăr, ei au pornit de la zero.
Cartea „ZERO“ nu se înscrie în categoria teoriei conspiraţiei. Raportul comisiei de anchetă privind atentatele din 11 septembrie 2001 este contestat în cartea „ZERO“.
Autorul, Giulietto Chiesa, în paralel cu această carte a realizat şi documentarul cu acelaşi nume, „ZERO“, în care se pot urmări interviurile cu cei ce aduc argumente împotriva variantei oficiale asupra evenimentelor de la 11 septembrie 2001.
În cartea şi documentarul „ZERO“ se pot vedea nume precum Stephen Jones, David Ray Griffin, Kevin Ryan, Robert Bowman, Webster Griffin Tarpley, Andreas von Bullow şi alte persoane importante care au prezentat argumente solide împotriva versiunii oficiale a atentatelor de la 11 septembrie din 2001.

Puteti viziona filmul aici: ZERO



Sursa: http://fymaaa.blogspot.ro/

Niciun comentariu: