OZN-uri filmate de NASA...


Va prezint o scurta compilatie de OZN-uri filmate de NASA si care aduc mari semne de intrebare cat si dovezi destul de puternice ca exista viata inteligenta si mai departe de planeta noastra.
In ultimul timp spre surprinderea mea si a multora, mass media si chiar oficialitatile au inceput sa deschida mult mai des subiectul legat de viata extraterestra si posibilitatile existentei a altor planete locuite mult mai aproape decat banuiam...

Daca luam in calcul marimea universului si numarul impresionant de stele existente in acest imens univers si daca intelegem ca o stea reprezinta un soare care la randul lui are propriul sistem din care fac parte mai multe planete de diferite marimi si conditii atmosferice, as putea zice ca ar fi ilogic sau ireal sa nu existe viata si pe alte planete. Dupa ultimele calcule ale astronomilor sunt cateva sute de miliarde de stele care vrem nu vrem ne face sa tragem concluzia ca NU SUNTEM SINGURI in acest univers.


Deasemenea sunt dovezi destul de multe ca unele guverne ar fi facut deja contactul cu unele din aceste civilizatii si care au adus la o crestere accelerata a tehnologiei pe pamant si mai exact asta incepand cu anii 1950. Urmarind rata evolutiei tehnologice vom oberva ca in doar 50-60 de ani sau facut progrese cat in mii de ani sau chiar zeci de mii de ani, deci un alt mare semn de intrebare care ar trebui sa dea de gandit si celui mai sceptic...  Deci in curand ne putem astepta la unele suprize de proportii legat de asta... vom trai si vom vedea...



2 comentarii:

Dli spunea...

La cat de mare este universul, sunt foarte multe sanse sa mai existe viata si in alta parte, cercetatorii deja au descoperit planete care ar putea gazdui forme de viata similare cu a noastra. Singura problema ramane transportul la distante asa de mari.

Costi Holospin spunea...

Marea eroare este faptul ca majoritatea oamenilor de stiinta cauta forme de viata in materie. pot exista forme multiple de viata in alte stari de vibratie pe alte lungimi de unda, pe alte frecvente, necunoscute noua si tehnologiei noastre extinse si bazate pe cele 5 simturi care pot fi destul de primitive la nivel macro-universal.