Sirius - doc. 2013



Va prezint cel mai recent documentar cu si despre OZN-uri (si nu numai).  L-am urmarit cu mare atentie si pot spune ca pentru cineva cunoscator nu aduce prea multe noutati, dar dincolo de asta este un film bun, bine legat si prezentat, care trateaza tema intr-un mod cat mai realistic si care aduce putin mai multa speranta pentru viitorul care ne asteapta pe toti... O prezentare destul de emotionanta despre greutatile, eforturile si riscurile pe care le fac unii oamenii pentru cautarea si prezentarea publica a unor adevaruri bine ascunse de cei din umbra...
Deasemenea in film se discuta si despre energia libera, despre societatea secreta si manipularile ei, cat si despre vestita fiinta de 12 cm. la care inca nu s-a aflat exact ce este, misterul ramane in continuare...
In concluzie, un film care merita vazut!



Multumim lui Marian Matei pentru traducerea filmului!
(antiiluzii.blogspot.com)

Descarca documentar

Descarca subtitrare

3 comentarii:

florin spunea...

AM CERTITUDINEA CA NU CREZI ASA CEVA!!!! ESTE UN IMPOSTOR.
CU STIMA FLORIN

Adrian Pusca spunea...

Ma uit si eu la documentare de toate felurile. Recomand mai degraba emisiuni gen "Extraterestri antici" de pe History channel care au ceva samanta de adevar.

Anonim spunea...

Cercetatorul roman Vasile Rudan a dezvaluit parte din experimentele conduse de el sub comanda lui Ceausescu in zone din Romania unde sunt fenomene stranii; dupa multe cercetari si o serie de intamplari la limita cunoasterii a dezvaluit inclusiv despre contactul cu o nava extraterestra al carui flux l-a afectat pe cameraman, reusind chiar sa surprinda o fotografie inainte de prabusirea cameramanului.
Asadar nu sunt fabulatii si deja OZn-urile nu mai trebuiesc demonstrate ci cum sa folosim energia libera renuntand la exploatarea pamantului.
In Romania exista deja oameni care au inventat motorul cu apa dar tin secret asta vazand ca mereu dispar cei care dezvaluie astfel de inventii.
Cine detine controlul asupra resurselor si-a creat si o echipa care-i scoate din functiune pe cei ce nu se incadreaza in turma spalata pe creier.
http://www.trilulilu.ro/video-incredibil/secrete-bine-pazite-partea-intai