Razboiul psihotronic si controlul mintii

Dacă acum sute de ani, forța brută a armelor rezolva conflictele dintre state sau ținerea în frâu a "prostimii", astăzi un nou tip de război, mult mai prefid, este folosit pentru îngenuncherea altor țări sau pentru controlul populației: este vorba despre Războiul Psihotronic.

Chiar dacă pentru publicul larg subiectul pare desprins mai degrabă dintr-un film SF, cei avizați știu că existența acestui tip de război este cât se poate de reală și de înfricoșătoare...

Progresul tehnologic a ajuns atât de departe încât, prin metode diverse - câmpuri electromagnetice, emisii de ultrasunete, nanotehnologie și altele - este posibil astăzi să fie influențată psiho-mental cea mai mare parte a populației unei țări în sensul dorit de cei care sunt la butoane, sau chiar să fie eliminate persoanele indezirabile pentru sistem prin provocarea, de la distanță, a unui atac cerebral, a unui stop cardiac sau a unei boli incurabile.

Vă invit așadar să urmăriți o emisiune extrem de incitantă în care tot ce se spune capătă mai multă greutate datorită invitatului pe care îl avem: domnul Gen. (rez.) dr. Mircea Chelaru, fost Șef al Marelui Stat Major al Armatei Române, fost Șef al Direcției Generale de Contraspionaj la înfIințarea S.R.I.

Sursa: http://granitele-cunoasterii.ro/

Niciun comentariu: