Piramida de la Pitesti si experimentele oamenilor de stiinta (emis)



"Cu totii am fost fascinati de piramidele egiptene si, mai ales, de Piramida lui Keops. O operă impresionantă, greu de realizat si astăzi si despre care profesorii de la Facultatile de arhitectura evita sa discute tocmai pentru ca varianta oficiala, care le da construite cu unelte din bronz si cu tehnologia rudimentara a Egiptului de acum 4-5.000 de ani, nu prea sta in picioare si ar devein ridicoli in fata propriilor studenti.

Dincolo de dificultatile contruirii ei, proprietatile pe care le are, fenomenele energetice care se declanseaza in interiorul si in exteriorul ei au uimit lumea stiintifica de multi ani.

Chiar si la noi, pe vremea comunistilor, s-a construit la Pitesti o piramida similara ca proportii cu cea a lui Keops, dar la o scara de 1 la 10. Aici s-au facut cercetari multi ani, iar rezultatele au fost remarcabile.

Astazi, il avem studio pe unul dintre cercetatorii care a facut parte din echipa de la Pitesti, alaturi de doamna Marioara Godeanu. Este vorba de dl. Prof. univ. dr. ing. Florin Munteanu, membru al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, cercetator in cadrul Academiei Romane, presedinte al Centrului pentru Studii Complexe.

Alaturi de domnia sa, vom vorbi despre experimentele facute in Piramida de la Pitesti si despre alte tehnologii neconventionale."

Daniel Roxin - granitele-cunoasterii.ro

Niciun comentariu: